Piept de pui cu cartofi, la tigaie

2013-10-25
piept9(264-9
  • Portii : 1
  • Timp de preparare : 50m
Iti place reteta? Da-i un LIKE!

499 vizualizari

Retete asemanatoare:
  • IMG_4007

    Dovlecei umpluti cu carne de pui

  • IMG_4036

    Tocanita de ceapa, cu pulpa de porc

  • 508x318_spaghetti-cu-piept-de-pui-si-sos-de-rosii-326143

    Spaghetti cu piept de pui si sos de rosii

  • 508x318_140433531551498d3d

    Ardei capia umpluti

  • 508x318_ardei-umpluti-cu-carne-de-porc-330232

    Ardei umpluti cu carne de porc

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui dezosat
  • 2 cartofi
  • 1/2 ardei kapia
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 catel de usturoi

Mod preparare

Pasul 1

Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu un servet de bucatarie si il taiem bucati potrivite. Ardeiul kapia il curatam de seminte si il taiem fasii pe lung. Ceapa o curatam si o tocam marunt. Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi mai mari. Intr-o tigaie punem uleiul la incins. Adaugam ceapa, o inabusim 2 minute la foc potrivit, apoi bucatile de pui. Turnam 1/2 cana de apa, condimentam cu sare, piper, oregano, acoperim cu un capac si lasam pana scade apa. Punem bucatile de ardei, mai punem putina apa si dupa 5 mine adaugam cartofii. Din acest moment picuram cate putina apa si tot lasam sa scada. Cand sunt patrunse atat carnea cat si cartofii incorporam pasta de tomate si mai lasam pe foc circa 2 minute. Curatam usturoiul, il tocam marunt si il punem peste mancare. Lasam sa stea 5 minute acoperita cu capac apoi putem servi. Simplu dar un deliciu pentru mine, va spun sincer! Pofta buna!

Recipe Comments

Comentarii (5)

  1. posted by Patricia Iordache on 25/10/2013 - 00:13

    Combinatia de pui, cartofi si usturoi este pentru mine, greu de egalat. Mi-ai facut o pofta!! Multumim pentru reteta! {kisses}

  2. posted by COSTY_29 on 25/10/2013 - 00:56

    Combinatia este dementiala,eu mai pun si putin vin! Bravo! {in_love}

  3. posted by Daniela Andrei on 25/10/2013 - 07:49

    {clap} {clap} {clap}

  4. posted by Viorica Moise on 25/10/2013 - 08:42

    este delicios, fff bun, si aratá si bine, multumesc pentru retetá.!

  5. posted by Ciobanu Roxana on 25/10/2013 - 10:14

    Ma bucur ca va este pe plac si acest preparat!

Adauga un Comentariu

insert emoticons